Elena Peeters

 
 

Elena Peeters gebruikt haar stem, als verteller, als presentatrice en als audio­ maker. Ze kijkt, luistert en toont.
In 2015 studeerde ze af als Master in het Drama aan het Conservatorium van Antwerpen. Dat deed ze met ELENA, een monoloog over haar voetreis van 2.200 km naar Rome. De voorstelling kreeg veel belangstelling, van Nederland tot Noorwegen, van cultuurhuis tot parochiezaal.
Voor haar volgende monoloog trok ze in oktober 2017 naar de VS, meer bepaald naar Texas en California. Ze ging er twee terdoodveroordeelden en een levenslang gestrafte opzoeken met wie ze een jaar lang correspondeerde. Het resultaat van die reis is te zien in Johnyboy. De voorstelling is momenteel voor het derde seizoen op tournee.
In september 2020 ging ze in de basiliek van Tongeren in première met de voorstelling Bidboek, die werd gemaakt op vraag van MoMeNT. De voorstelling speelt enkel in kerkgebouwen en werd opgenomen in het programma Trappelend talent van ccBe en Bruno Vanden Broecke.
Tussendoor speelt Elena als actrice mee in verschillende Jeugd)producties voor oa De Nwe Tijd en hetpaleis, de kleine expeditie, Compagnie Brulschaap, 4Hoog, De Stilte, MartHa!tentatief, O’Kontreir en Child Focus.
Daarnaast geeft ze SLAK vorm, het mini-productiehuis dat ze samen met Adriaan Severins sinds 2017 in de wereld zet. Dit seizoen was SLAK artist in residentie in cultuurhuis De Warande, Turnhout. Met Festival of Loss werkt SLAK een jaar lang rond verlies.

 

Kalender

 

No upcoming events

 
 

Projects

 

Begin

‘Uit het licht, in het licht’ Is er een juiste manier om aan het leven te beginnen? Wat zegt de…
 
 
 

Contact

Bruno Vanden Broecke info@trappelendtalent.be
Lena Meckler – 0496 29 96 87 – lena@trappelendtalent.be
Angela Schellekens– 0472 698 208 – angela@trappelendtalent.be
Jessy Jollings – 0472 524 865 – jessy@trappelendtalent.be