© TT presentatiedag 2022

Trappelend Talent wil beginnende makers, of jonge gezelschappen die al een aantal jaren actief zijn, een zo breed mogelijk platform aanbieden. Ze kunnen bij ons terecht voor steun, informatie, duiding en sturing. Vaak hebben makers heel specifieke vragen over het productieproces: Hoe organiseer je een tournee? Wat houdt mijn CAO in? Waar kan ik een camionette huren? Naast begeleiding op zakelijk-productioneel vlak stellen we ons netwerk voor hen open en zorgen we voor een professionele productiefiche en profielfoto.

 

Presentatiedag 2024

De volgende presentatiedag gaat door in januari 2024

SCHRIJF JE IN

Infofiches

Ontvang je graag een handige bundel met info-fiches over de voorstellingen van onze makers?

CONTACTEER ONS
 
 

TT Presentatiedagen

 

Trappelend Talent organiseert presentatiedagen in samenwerking met d e t h e a t e r m a k e r  en Eigen Kweek, een initiatief waarmee enkele provincies jonge makers en zakelijk leiders selecteren en ondersteunen. De makers komen op de presentatiedagen in contact met een groot aantal programmatoren, waardoor de afstand naar de theaterzalen veel kleiner wordt. Ook voor programmatoren is het een uitstekende gelegenheid om het blikveld te verruimen.

Tijdens de presentatiedagen organiseert Trappelend Talent speeddates met programmatoren, krijgen de makers feedback én worden er professionele workshops aangeboden over de zakelijke aspecten van het vak (bijvoorbeeld een sessie over auteursrechten).

In 2022 organiseerden we twee presentatiedagen in c o r s o, op 17 januari en 14 november. Bekijk hieronder de sfeerbeelden en pitch compilatie.

 

TT presentatiedag januari 2022 – sfeerbeelden

TT presentatiedag november 2022 – pitch compilatie

TT presentatiedag januari 2022 – pitch compilatie

Presentatiedag 2022

Hier een tekstje over de fiches die je kan downloaden op een verborgen pagina. Archicil et od maio. Harum ratiunt fugita que id qui nosa voluptat.

SCHRIJF JE IN
 

Infofiches

Ontvang je graag een handige bundel met info-fiches over de voorstellingen van onze makers?

CONTACTEER ONS
 
 

Contact

Bruno Vanden Broecke info@trappelendtalent.be
Tine Verhaert – 0497 81 86 77 – tine@trappelendtalent.be
Lena Meckler – 0496 29 96 87 – lena@trappelendtalent.be
Angela Schellekens – 0472 69 82 08 – angela@trappelendtalent.be